Casado denuncia que el Govern central amaga els reis quan viatgen a Catalunya per "no molestar els seus socis"

El president del PP, Pablo Casado, ha denunciat aquest dimarts que el govern de Pedro Sánchez va amagar els reis en la seua visita a Catalunya, després que Felip i Letícia van fer un viatge de caràcter privat per lliurar el Premi Cervantes 2019 al poeta Joan Margarit.
El president del PP, Pablo Casado.
El president del PP, Pablo Casado.
Fabián A. Pons - Europa Press
El president del PP, Pablo Casado.

En concret, els reis van viatjar dilluns per lliurar el guardó, perquè el 23 d'abril passat no es va poder celebrar la cerimònia tradicional a la Universitat d'Alcalá de Henares a causa de la pandèmia de la covid-19.

Segons van informar diverses fonts de La Zarzuela, el lliurament ha tingut lloc en una breu cerimònia de caràcter íntim i familiar al Palauet Albéniz, residència oficial dels reis en les seues estades a Barcelona. Durant l'acte de lliurament, el poeta va llegir dos poemes en castellà i català.

"Per no molestar els seus socis independentistes, el Govern central fins i tot és capaç d'amagar els reis quan viatgen a Catalunya...", ha denunciat el líder dels populars en una anotació a Twitter, que ha recollit Europa Press.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento